January 20 2018 20:00:39
Navigation
Forside
Badlands.dk
Debatforum
Køb-Salg-Bytte
Kontakt siden
Artikler
Downloads
Links
Nyhedskategorier
Fotoalbum
Søg
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,021
Nyeste bruger: mikkelschultz
Statistik
Jakobs anmeldese af "BRUCE"
BRUCE
Peter Ames Carlin
Peoples Press
Oversat af Steffen Raybourn-Maarup


Når Bruce Springsteen fra midten af 70’erne hensatte sit publikum med lange og ofte snørklede fabler og historier fra opvæksten og sine unge år i hjemstaten New Jersey, så var fortællingerne fra scenekanten ikke sjældent på kant med sandheden eller decideret løgn. Det betød ikke så meget for den unge Bruce, som havde opdaget, at det også var historien, mytologien og fortællingen folk kom for at høre. De ville vikles ind i det amerikanske rockeventyr, han formåede at formidle i sine tekster om arbejderen, kærligheden, bilen og drømmen om det bedre liv. Selv om de var viklet omkring sandfærdige personer, steder og begivenheder fra den unge rockpoets liv, så fandt den endnu uerfarne Bruce hurtigt ud af, at han ikke blot havde melodierne og teksterne i sin magt, men også som en anden forkynder kunne fastholde og hypnotisere sit publikum med historier om faderen Douglas, kæresterne på boardwalken og drømmene på de små klubscener.

Måske derfor har Bruce også altid været meget varsom med at åbne op for den ”rigtige” Bruce. Eventyret om legenden Bruce Springsteen har været vigtig at fastholde for virksomheden Bruce Springsteen. Ikke mindst derfor er det også værd at bemærke, når Bossen for første gang i 25 år medvirker til en biografi. Ikke siden vennen Dave Marsh skrev sin anden biografi Glory Days – den første var Born To Run – i 1987 har Bruce Springsteen taget part i historieskrivningen om sig selv, The E Street Band og musikken. Glory Days og Dave Marsh har altid været udstillet og udskældt for at være skrevet for tæt på Bruce. Eller omvendt Bruce Springsteen havde for godt fat om pennen under tilblivelsen af Glory Days. Selv om det er nogle år siden, jeg har haft Glory Days ude af reolen, så vil jeg vove den påstand, at projektet er lykkedes bedre for Peter Ames Carlin end det gjorde i den meget glorificerende Glory Days for et kvart århundrede siden.

Over knap 500 sider kommer Peter Ames Carlin tættere på Bruce end jeg har oplevet i nogen af de andre bøger, jeg har læst. Især de første par hundrede sider er en sjældent detaljeret indføring i skabelsen af rockmusikeren og kunstneren Bruce Springsteen. Fra de trange kår hos forældrene Douglas og Adele, da den lille familie flyttede ind hos Douglas’ forældre på Randolph Street i Freehold, kort efter unge Bruce var kommet til verden. Her blev han feteret i en grad, som han først mærkede igen da berømmelsen voksede ham over hovedet mange år efter. Her var ingen grænser og ingen rammer for den lille dreng, som kunne sidde oppe og se tegneserier i tv, så længe han gad. Ofte om natten som et vidnesbyrd om, hvilket liv der ventede ham længere nede ad vejen. Fra Roques og Castilles til Child/Steel Mill og Bruce Springsteen Band får vi historierne om de bands, som Bruce Springsteen spillede sig igennem på den østvendte kyststrækning i New Jersey. Historier som har været fortalt før i samme eller lidt anden form. Men Peter Ames Carlin har held med at puste nyt liv og tilføje nye aspekter til de gamle historier med diskrete citater fra nye interviews med hovedpersonerne knyttet til historierne om livet i Asbury Park. Særligt livet omkring surfboardfabrikken Challenger, hvor Bruce boede med bandmedlemmerne i en lang periode, er yderst detaljeret, og i det hele taget er livet i og omkring Asbury Park fremragende fortalt.

Det samme er det komplekse og golde forhold til faderen Douglas, som Bruce kun kendte som den skikkelse, der sad bøjet i mørket med en øl på bordet og en cigaret i mundvigen i halvmørket, når den unge mand vendte hjem sent om aftenen.

I BRUCE formår forfatteren med hjælp fra Bruce, hans søstre og ikke mindst sin mor Adele at indvie læseren i lidt af det formørkede sind, som prægede faderen og satte sit spor på alle i familien. Trods det komplicerede forhold som senere finder vej til tekstlinjerne i sange som Independence Day, Factory og My Hometown, så er det tydeligt, at forholdet var varmt mellem de to. Eller det skriver forfatteren i hvert fald, men man kan godt få den tanke, at Springsteen trods sine lange taler fra scenekanten om faderen, der klippede hans hår af, mens han lå på hospitalet, eller ikke gad høre mere på hans ”god damn guitar”, gerne vil have rundet historien godt af. Måske med lidt ført pen. På samme måde kan man få den mistanke, når man bliver indført i det partnerskab, som opstår da manageren Mike Appel træder ind på scenen.

Mike Appel kaster alt ind på at skabe navnet og kunstneren Bruce Springsteen. Bruce vil være den bedste. Han vil lave den bedste plade. Den bedste musik. Give den bedste koncert. Den længste. Det er målet for Bruce, som i egne øjne ofte arbejder forgæves for at nå det. At blive brillant. For Appel er der ingen tvivl. Bruce er den bedste, uanset hvad han gør. Og Appel gør det til sin mission at give Springsteen muligheden for at udleve sine drømme og realisere dem. Den passion, Appel udviser, gør, at han formår at få den unge og naive Bruce til at underskrive en række kontrakter, som binder de to sammen i et bånd – som ender med at knække partnerskabet midt over efter en langstrakt retssag. Det er langt fra første gang historien er fortalt, men Peter Ames Carlin fortæller også den fremragende – og med nye input fra alle berørte parter fra i dag. Alligevel sidder man tilbage med følelsen af, at historien om Appel også skal rundes af. Godt. Med lidt ført pen, for selv om de gik så grueligt meget dårligt igennem og Appel tog røven på Bruce, så har de sluttet fred. Nu. Derfor vægtes historien mere mod Appels passion for Bruce end for det bedrageri, han også fuldførte i de kontrakter, han tegnede med den unge kunstner.

Har man læst biografier om rocklegender som Keith Richards eller Ozzy Osborne, så forventer man måske linjer der ætser af syre og lugter af tjald, eller drypper med flagermusblod. Det får man ikke med BRUCE – for Bruce har måske nok indhalleret hash og drukket sin del af bourbon og øl, men trods sit lange hår og lettere dovne attiduer i starten af 70’erne, så har han aldrig været noget narkovrag. Det lod han Danny Federici og Clarence Clemons om.

Biografien vælter dog historier frem om alt fra personerne i miljøet omkring Bruce som Southside Johnny til en meget ung Patti Scialfa til Woodstock, som Bruce og Child gik glip af, eller hvordan Janis Joplin angiveligt måtte erkende at Bruce var mere til musik end til kvinder. Vi får igen historien om den tonstunge hoveddør, som flyver ned ad Kingston i Asbury en stormende nat i september 1971, da Bruce står på scenen og Clarence Clemons træder ind på spillestedet Student Prince. ”Det var helt sikkert, sådan det skete”, husker både Bruce og Clarence, som nåede at blive interviewet til bogen af forfatteren før sin død i juni 2011. Andre i bandet – bl.a. Garry Tallent erindrer ikke nogen dør, der fløj ned ad gaden. Men igen er mytologien måske vigtigere end sandheden. Historien er i hvert fald bedre med den flyvende dør, når fablen skal fortælles om, hvordan det magiske makkerskab opstod. Om det er derfor skal være usagt her, men de historier, der fylder mest i BRUCE er de gamle. Den nyere del af historien om Bruce Springsteen, den som folk måske husker klarere, får knap så meget plads. Ikke mindst efter årtusindeskiftet, hvor Bruce ellers har været aktiv som aldrig før med pladeudgivelser og en tourenergi, som var han lige trådt ud af sine teenagestøvler. Alligevel fylder den del af BRUCE bemærkelsesværdigt lidt i det samlede billede.

Stærkest i den sidste del af bogen er selvfølgelig de tab, som følger med, når ungdommen rykker længere og længere væk i erindringen og døden indhenter en. Først vennen og bodyguarden Terri McGovern, så Danny, som sammen med Vini Lopez oprindeligt dannede bandet, der blev til The E Street band og endelig Big Man – manden som om nogen fuldendte billedet af Bruce Springsteen på scenen. Hvis Bruce var hjertet i bandet, så var Big Man bandets soul.

Men historien slutter ikke der. Og de gør det nu ganske godt i denne nye bog. Historierne om Bruce Springsteen og The E Street Band. Der er nye historier – og nye nuancer til allerede fortalte historier. Historien om Jon Landaus berømte anmeldelse får ny luft, den episke Fender/Esquire Telecaster, hvordan Bruce fyrede The E Street Band, og samlede det igen 10 år efter. Historien om Det Andet Band, kæresterne, familien og børnene. Der er anekdoter fra studiet, fra landevejen og spillestederne igennem de sidste fire årtier helt frem til dette årti, hvor Bruce om blot få måneder igen formentlig står på scenen i Parken i København. Den aften vil Bruce formentlig fortælle historier fra scenekanten endnu engang, men indtil da kan man få et fantastisk indblik i historien om Bruce Springsteen i BRUCE.
Kommentarer
#1 | llibrary54 d. 28. July 2015 03:28
He stressed the usefulness of wearable devices, flash push wearable motion recorder, remote remind friends and family sports, medicine, etc.
With gradually develop technology and user habits, some people have started to record their passive and active movement through a variety of smart wearable devices, to develop their own movement, sleep and eating habits. Flashunit flash point is one of them. From the exterior, it is small enough, weigh in the hand is also very light, off-host holster clip using shark gills shape, removable and multiple color options, data transmission via Bluetooth 4.0 (Windows version / iOS version). Functionally, there are a lot of similar products in addition to support the pedometer to see your calories, records the number of kilometers and other functions, the flash point of the biggest bright spot is its intelligent reminder function: if the user is detected no activity for some time, will flash point vibrate; in addition, it supports remote reminders, such as the flash point of two friends, A to B can be set to water, medicine, sleeping, mortgage, anniversaries, birthdays, and many other reminders, of course, you also You can customize one, to the corresponding time, suggesting that content will also appear on your phone and flash point (with vibrating alert, before the default display 5 characters, details need to click to see), and also a set multiple reminders objects. By the way data + remind, encourage users to really be able Air Jordan 8 Retro to improve their health status and exercise behavior. In addition, consumers in the purchase Flashunit flash point, through software upgrades to give a product with a higher function without consumption costs again to buy new products. After the launch of the flash point motion recorder future Flashunit series in a ring, Flashunit flashpoint co-founder Zhai fly has proposed 'Human IP' and use the concept that each individual is independent of the data source, the fat content, calories, BMI value and other health data Air Jordan 18 are not the same, the future will be based on the flash point of DGC (Device Generated Content, device-generated content, similar UGC) mode, launched a series for tracking data to help users improve the health and service life of products, such as flash point pressure meter and a flash point of fishing rods and so on. Fly Zhai said in an interview, many domestic users Air Jordan 14 Retro is to Nike Air Force 1 follow the style of behavior. Many products are now very concerned about the level of fashion products, but really long stick with a go or a minority. Wearable device after all IT products, but also still in a very early stage, the fashion is important in the long run, the future will return to this point to emphasize efficacy. As for the problem of the lack of distribution channels will face a wearable device, Zhai fly previously responsible for the sports brand and operational analysis of user behavior in Taobao, has some experience Air Jordan 4 Retro and resources in the distribution channels. Similar domestic Flashunit flashpoint motion recorder includes body memory, plump hand ring, MagicBean etc. abroad including Basis, Nike Fuelband, Jawbone Up, Fitbit Flex and AIRO like. Flashunit flashpoint team is currently about 25 people, the first Air Jordan 13 Retro product will be available for sale on the 31st, the official price of 399 yuan (two days before the event price. 199), that lasted 10 days. From a market point of view, is currently used to collect user data information Flex product is already a lot, but based on the data collected do in-depth analysis and mining, to the user to personalize the feedback is similar Flashunit flashpoint motion recorder, etc. value products where can really provide. How to do the latter, for a lot of similar products on the market, it is no small challenge. Unless noted, articles Nike Shoes are original or compiled site, please indicate: articles from 36 Krypton
#2 | 2015817caihuali d. 17. August 2015 03:57
air max 2015
lacoste polo shirts
oakley sunglasses
coach outlet
new orleans saints jerseys
air force 1 shoes
chanel handbags
mont blanc pens
oklahoma city thunder jerseys
san francisco 49ers jerseys
ray ban sunglasses, http://www.raybansunglass.co.uk
chanel 2.55
ralph lauren outlet
kate spade handbags
louboutin shoes
michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net
mont blanc
nike free
coach handbags
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com
cartier bracelet
true religion outlet
hermes outlet
mbt shoes
tory burch sandals
kobe shoes
cheap soccer jerseys
the north face uk
true religion outlet, http://www.truereligionjeansoutlet.com
oakley sunglasses
san antonio spurs jerseys
mac cosmetics
cheap toms
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassescanada.com
ralph lauren,polo ralph lauren,ralph lauren outlet,ralph lauren italia,ralph lauren sito ufficiale
pandora charms
ray-ban sunglasses
tods shoes
instyler ionic styler
calvin klein outlet
philadelphia eagles jerseys
nike trainers
fitflop
christian louboutin outlet
kate spade handbags
nike running shoes
asics running shoes
christian louboutin uk
ghd hair straighteners
ghd
nike air max uk
cheap nike shoes
burberry outlet, http://www.burberryoutletonlinestore.com.co
ferragamo shoes
yoga pants, http://www.yogapants.us.com
oakley sunglasses
jordan shoes
converse shoes
cartier love bracelet
timberland shoes
mulberry uk
gucci outlet
stuart weitzman boots
evening dresses
louis vuitton outlet
instyler ionic styler
moncler coats
cheap jordans
burberry outlet,burberry outlet online,burberry outlet store,burberry factory outlet,burberry sale,burberry
seattle seahawks jerseys
chicago bears jerseys
tods shoes
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet
ralph lauren outlet
cheap nhl jerseys
swarovski uk
karen millen uk
barcelona jersey
kate spade outlet
polo ralph lauren outlet
kate spade outlet
thomas sabo
ray ban sunglasses online
washington redskins jerseys
cheap mlb jerseys
oakley canada, http://www.oakleysunglassescanada.com
ugg boots, http://www.uggbootsclearance.in.net
louis vuitton
kansas city chiefs jerseys
cheap nfl jerseys
iphone 6 cases
tommy hilfiger outlet
futbol baratas
lululemon
mcm bags
nike roshe run
nike free 5.0
mlb jerseys
kate spade uk
tory burch outlet
michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com
air max 90
denver broncos jerseys
timberland boots
new balance shoes
chanel outlet
michael kors handbags
coach outlet
michael kors outlet
juicy couture outlet
oakley,occhiali oakley,oakley italia,oakley occhiali,oakley sunglasses
christian louboutin sale
calvin klein underwear
cheap ugg boots, http://www.cheapuggboots.net.co
michael kors outlet online, http://www.michaelkors-outlets.us.com
abercrombie
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassesdiscount.us.com
insanity workout
ray ban
abercrombie
instyler
boston celtics jersey
michael kors outlet
miami heat jersey
burberry outlet
karen millen uk
hollister uk
cheap oakley sunglasses
monster beats
converse all star
kate spade outlet
coach outlet online
michael kors outlet online
longchamp handbags
the north face outlet store
chicago bulls jersey
tiffany and co jewelry
jordan shoes
cheap oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com
true religion canada, http://www.truereligionjeanscanada.com
true religion jeans, http://www.truereligionoutletstore.us.com
air jordan 13
jordan shoes, http://www.jordan-shoes.us.com
swarovski crystal
hollister clothing
pandora charms
coach outlet
air force one shoes
north face outlet
louis vuitton
adidas shoes
puma shoes
canada goose outlet
louis vuitton uk
five fingers shoes
asics shoes
soccer shoes
gucci
mizuno running
ugg boots
air jordan 11
replica watches
hogan
adidas outlet
salvatore ferragamo
tiffany and co
swarovski jewelry
nike outlet store
new england patriots jerseys
salomon shoes
links of london uk
discount oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassesdiscount.us.com
five fingers shoes
karen millen dresses
ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors outlet store, http://www.michaelkorsoutletonlinstore.us.com
lebron james shoes
michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletonlinstore.us.com
toms outlet
thomas sabo uk
louis vuitton outlet
prada outlet
oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.in.net
oakley sunglasses
ralph lauren,polo ralph lauren,ralph lauren outlet,ralph lauren italia,ralph lauren sito ufficiale
toms shoes
oakley sunglasses outlet
lululemon outlet, http://www.yogapants.us.com
ray ban uk, http://www.raybansunglass.co.uk
abercrombie and fitch
louis vuitton outlet
tory burch outlet
ugg boots, http://www.cheapuggboots.net.co
christian louboutin,louboutin,louboutin outlet,louboutin outlet italia,scarpe louboutin
hollister, http://www.hollistercanada.com
pandora jewelry
louis vuitton handbags
ugg outlet, http://www.uggsoutlet.us.org
coach outlet
michael kors outlet online
christian louboutin outlet
longchamp handbags
new york jets jerseys
mac makeup
links of london
cartier watches
miami dolphins jerseys
nike huarache
longchamp outlet
chicago blackhawks jersey
oakley
koby bryant shoes
ralph lauren
giuseppe zanotti
burberry outlet online
ralph lauren outlet
hollister pas cher
kate spade outlet
dansko outlet
boston celtics jersey
michael kors outlet online
cheap nba jerseys
hollister clothing store
chanel outlet
cheap ray ban sunglasses
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
indianapolis colts jerseys
rolex watches
valentino shoes
atlanta falcons jersey
true religion outlet, http://www.truereligionoutletstore.us.com
ralph lauren polo shirts
pittsburgh steelers jersey
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasseswholesale.in.net
air jordan shoes
manchester united jersey
marc jacobs outlet
cheap jordans
michael kors handbags
nfl jerseys wholesale
louis vuitton outlet store
mulberry outlet
fred perry polo shirts
lululemon outlet
giuseppe zanotti outlet
supra footwear
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
designer handbags,handbags outlet,cheap handbags,purses and handbags,wholesale handbags,designer bags,bags outlet,handbags wholesale,cheap purses,discount handbags,handbags sale,wholesale purses,handbags and purses,designer purses
lacoste outlet
supra shoes
fivefingers shoes
true religion jeans, http://www.truereligionjeansoutlet.com
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
foamposite gold
lacoste shirts
coach outlet canada
ray ban sunglasses
chanel outlet
louis vuitton handbags
new york knicks jersey
los angeles lakers jerseys
valentino outlet
green bay packers jerseys
ed hardy clothing
salomon running shoes
replica handbags
nhl jerseys
louis vuitton outlet
michael kors outlet, http://www.michaelkors-outlets.us.com
minnesota vikings jerseys
kate spade outlet
true religion jeans
ugg boots, http://www.uggsoutlet.us.org
hollister canada, http://www.hollistercanada.com
pandora jewelry
coach outlet online
michael kors outlet store, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com
true religion jeans, http://www.truereligionjeanscanada.com
louis vuitton handbags
coach outlet
pandora
baltimore ravens jerseys
new york giants jerseys
toms shoes
tiffany jewelry
foamposite shoes
jordan 4
real madrid jersey
tory burch outlet online
north face jackets
nhl jerseys
tory burch shoes
michael kors uk
snapback hats
ray ban
gucci handbags
michael kors outlet
hollister shirts
tiffany and co
replica watches
cheap uggs, http://www.uggboot.com.co
beats headphones
tods outlet
ed hardy t-shirts
ray ban sunglasses
dallas cowboys jersey
bottega veneta outlet
los angeles clippers jerseys
prada shoes
michael kors outlet
michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com
ray-ban sunglasses, http://www.ray-bansunglassess.in.net
ray ban,rayban,occhiali ray ban,ray-ban,ray ban occhiali,ray ban sunglasses
ysl outlet
the north face outlet
michael kors uk
coach outlet online
nike roshe
mcm handbags
ray ban sunglasses, http://www.ray-bansunglassess.in.net
coach outlet store
abercrombie and fitch
ugg uk
rayban sunglasses
nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com
ray ban sunglasses
michael kors outlet
kobe bryants shoes
burberry outlet online, http://www.burberryoutletonlinestore.com.co
michael kors uk
ugg boots clearance,ugg australia,uggs on sale,ugg slippers,uggs boots,uggs outlet,ugg boots,ugg,uggs
air jordan shoes
burberry outlet
replica handbags,replica handbags outlet,cheap handbags,purses and handbags,wholesale replica handbags,replica bags,bags outlet,replica handbags wholesale,cheap purses,discount handbags,handbags sale,wholesale purses,handbags and purses,replica purses
lebron shoes
coach outlet store
herve leger
air max 2014
michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com
cheap wedding dresses
tory burch outlet
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletonlinstore.us.com
nba jerseys
prada handbags
tods outlet
abercrombie and fitch
louis vuitton,borse louis vuitton,louis vuitton sito ufficiale,louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
vans shoes
oakley sunglasses
christian louboutin
chicago bears jerseys
oakley sunglasses
ray ban
oakley sunglasses
arizona cardinals jerseys
michael kors outlet
coach outlet online
true religion jeans, http://www.truereligionjean.in.net
christian louboutin
cheap football shirts
converse shoes
air jordan shoes
puma sneakers
nike free uk
ray ban sunglasses
celine outlet
beats by dre
fred perry sale
iphone 6 plus cases
cheap jordans
michael kors canada, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net
custom mlb jerseys
chelsea jersey
the north face clearance
oakland raiders jerseys
new balance 574
air max 90
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
adidas wings
nike air max uk
babyliss pro
cheap jordans, http://www.jordan-shoes.us.com
louis vuitton outlet
coach factory outlet
cheap nfl jerseys
gucci shoes
mont blanc outlet
babyliss
michael kors outlet online
celine outlet online
vibram fivefingers
kate spade handbags
coach outlet
soccer jerseys
adidas outlet
ralph lauren outlet
marc jacobs
kobe shoes
michael kors uk outlet
tiffany and co
jordan 11
tory burch outlet online
golden state warriors jerseys
fitflop shoes
louis vuitton bags
ray ban sunglasses, http://www.raybansunglass.co.uk
hermes birkin
hogan,hogan outlet,scarpe hogan,hogan sito ufficiale,hogan interactive
lebron james shoes
true religion outlet, http://www.truereligionjean.in.net
coach factory outlet
oakley sunglasses
herve leger dresses
michael kors outlet
rolex watches uk
nfl jerseys
oakley outlet
coach outlet
the north face jackets
kobe 9
toms shoes
cheap snapbacks
2015817caihuali
#3 | mahjong d. 09. November 2015 04:30
I gathered useful information on this point . Thank you posting relative information and its now becoming easier to complete this assignment
mahjong
agario
minecraft
pacman
halloween
kizi
hulk
geometry dash
games
sniper games
#4 | jlgg d. 27. October 2016 11:33
burberry outlet online
burberry canada
coach factory outlet
michael kors outlet
Nike Hyperdunk Shoes
Chanel Outlet
cheap basketball shoes
nike store
trx workouts canada
burberry australia
Michael Kors Outlet
TRX Workouts
kate spade UK
ugg boots
beats by dre
pandora charms uk
ralph lauren shirts
michael kors bags
kate spade outlet online
pandora jewelry
TRX training workouts
prada online
prada bags
coach usa
michael kors handbags
michael kors outlet
michael kors purses
polo outlet
michael kors outlet
nike id
asics shoes
Nike Lebron 12
Ralph Lauren UK
Jordan Retro
pandora uk
prada us
Nike Jordans
bercrombie Nederland
nike shoes
Nike Kobe 9
michael kors outlet
michael kors factory outlet
Prada Shopper Tote
nike jordan
michael kors totes
change points uk
jordan retro shoes
hermes birkin price
coach factory outlet
trx exercises
Bed and Breakfast in chesterfield
coach outlet online
prada tote
burberry outlet
TRX Suspension Straps
burberry
pandora necklace charms
michael kors
michael kors outlet online
prada sunglasses
balenciaga bags
Polo Ralph Lauren
pandora princess ring
pandora ring
pandora rings
ray ban wayfarer
Ralph Lauren
pandora.com
salomon hiking shoes
TRX Straps
ray ban aviator
michael kors outlet
michael kors outlet
tiffany co
moncler us
Yeezy Boost 350
trx workouts
TRX Workouts
landing gear
michael kors purses outlet
prada outlet
burberry outlet canada
coach outlet
Pandora Charm
trx suspension trainer
official michael kors
veronique billat
trx
abercrombie & fitch
TRX Training Straps
michael kors outlet
Prada bags
kate spade
Jordan Retro Shoes
Mizuno Shoes
Longchamp Outlet
nike shoes
coach factory outlet
christian louboutin shoes
chanel tote bag
mens sunglasses
true religion uk
coach outlet online
louboutin shoes
pandora charms
kate spade outlet online
abercrombie outlet us
sunglasses hut
air jordan shoes
coach purse
longchamp outlet
prada outlet online
Oakley Holbrook sunglasses
pandora bracelets
yeezy boost 350 shoes
TRX Exercises
Michael Kors Watches Outlet
R.B Sunglasses
michael kors purses on sale
moncler outlet
coach handbags
Ralph Lauren Polo
ray-ban sunglasses
trx suspension
coach carter
ray ban glasses
kate spade
coach outlet
michael kors outlet
pandora charms sale
ugg australia
burberry outlet online
oakley frogskins sunglasses
top sunglasses
ugg slippers
pandora bracelet
ugg boots
Kobe X Shoes
CHanel Factory Outlet
trx for sale
michael kors
Polo Ralph Lauren
Mizuno Shop
michael kors outlet
Hugo Boss Online
pandora uk
chanel australia
polo online
asics gel
Ralph Lauren Polo
Free Run
true religion uk
moncler jacket
michael kors outlet
tiffany co
Michael Kors Watches
burberry purse
exercises for trx
rayban aviator
abercrombie us
canada goose outlet
canada goose sale online
ugg uk
sheepskin boots for women
TRX Training
Nike Free
balenciaga us
moncler coats
cheap trx straps
canada goose jacket
michael kors us
michael kors outlet
nike shox shoes
coach factory outlet online
ray ban clubmaster
coach bag
nike australia
nike outlet
mk outlet
coach factory outlet
oakley australia
air yeezy shoes
michael kors australia
trx training exercises
nike air max
prada handbags
chanel bag
ray ban prescription glasses
pandora rings
longchamp backpack
brand sunglasses
trx band workouts
Billat
ray ban prescription sunglasses
michael kors
ugg uk
michael kors jet set tote
coach purses
coach outlet store
Michael Kors Canada
Coach Outlet Store
abercrombie and fitch
burberry scarf
coach outlet
michael kors outlet
abercrombie and fitch
Official Ralph Lauren UK Online Store
pandora rings sale
pandora uk
trx suspension training
coach outlet
prada bags
michael kors outlet
burberry outlet online
burberry outlet
coach outlet
nike outlet
trx suspension
chanel tote
abercrombie us
michael kors outlet
Abercrombie Fitch
cheap moncler jacket
true religion
pandora australia
TRX Training Bands
burberry australia
michael kors outlet
beats studio
Kobe 9 Shoes
michael kors
coach online
kate spade outlet
coach outlet online
longchamp bag
coach outlet
mlb.com
TRX Bands
balenciaga bag
jimmy choo australia
Canada Goose Outlet
burberry canada
longchamp backpack
michael kors uk
Burberry outlet online
coach outlet online
nike store
trx for sale
ugg boots uk
michael kors handbags
burberry outlet
longchamp sale
pandora necklaces
burberry
michael kors bags
asics gel kayano
burberry outlet
ugg boots
véronique Billat
oakley outlet
Nike Jordan Shoes
Ray Ban Outlet
michael kors australia
Nike Air Jordan
prada outlet
burberry outlets
coach bags
Coach Outlet Online
moncler clothing
ralph lauren
Basketball shoes
ugg australia
nike jordan shoes
burberry scarfs
pandora australia
TRX Training workouts
hermes bag
coach outlet
michael kors outlet
B Derbyshire
burberry outlet
pandora rings jewelry
coach outlet,coach factory
michael kors italy
lebron james shoes
sunglasses sm
pandora rings
coach online
Burberry Outlet
trx workouts
coach outlet
china wholesale
coach
nike shoes
official prada site
sheepskin boots
ray-ban sunglasses
Adidas Yeezy Boost 350
Burberry Factory Outlet
trx for sale
adidas yeezy boost 350
nike jordan shoes
coach outlet
snow boots
Pandora bracelet
true religion jeans
trx canada
longchamp sac
michael kors bags outlet
Hyperdunk 2016
ugg boots outlet
oakley sunglasses
jordan shoes
ray ban polarized
suspension training
RX Resistance Bands
Chanel Tote Bag 2015
prada handbags
michael kors outlet
michael kors outlet
kate spade
ralph lauren australia
burberry online
michael kors outlet
abercrombie outlet
kate spade black friday
abercrombie outlet
prada glasses
coach australia
michael kors black friday
louboutin shoes
piumini moncler replica
trx ab workouts
pandora rings
sheepskin boots on sale
Chanel bags Outlet
coach australia
Nike Air Jordan
landing gears
Jordan retro
michael kors outlet
burberry outlet canada
chanel
abercrombie outlet
Coach Sunglasses Outlet
mlb shop
yeezy shoes
hermes uk
ray ban sunglasses
sac longchamp
MCM Outlet
MIZUNO Shop US
canada goose sale
coach sunglasses
pandora charms
pandora necklace
burberry us
Mizuno Wave
Yeezy 350
pandora rings
oakley frogskins
Hermes Outlet
ugg boots uk
Nike Hyperdunk 2015
prada outlet online
michael kors outlet
nike outlet
ray ban sunglasses
burberry outlet
moncler outlet
Prada Outlet
abercrombie outlet
polo outlet online
trx straps
TRX training exercises
cheap trx
mk bags
shoes sale
coach handbags
Nike Air Max
coach outlet
abercrombie outlet
Mizuno Shop Japan
kate spade outlet
moncler jacket
Nike KD 8
abercrombie fitch
longchamp outlet
ralph lauren
pandora charms
coach diaper bag
christian louboutin online
coach sunglasses for women
KD 8 shoes
Michael Kors Outlet
pandora australia
clk benz
pandora bracelet
nike lebron james
nike shox
salomon shoes
Cheap Ray Ban
TRX suspension workouts
nike shoes
pandora rings
michael kors outlet
prada purses
burberry scarf
Nike Lebron Shoes
abercrombie and fitch
kate spade outlet
oakley sunglasses
canada goose jacket
prada outlet
nike basketball shoes
michael kors handbags outlet
cheap coach purse
michael kors
asics kayano
air jordan retro
asics shoes Australia
ray ban new wayfarer
prada official site
ralph lauren uk
prada handbags
china factory sale
longchamps
ugg slippers
Kate Spade Australia
coach shoes
Coach outlet online
michael kors tote bags
burberry scarf
Prada Factory Outlet
michael kors online
shoes online sale
Oakley Outlet
asics Australia
abssice 360
coach outlet online
Michael Kors Watches Online
prada bag
sunglasses outlet
kate spade outlet
moncler outlet
burberry outlet
nike com
ugg boots sale
michael kors outlet
TRX Workout
burberry online
beats headphones
prada bags on sale
abercrombie paris
Longchamp Bags
hermes birkin
moncler down jackets
coach outlet online
Coach Outlet
nike jordan shoes
Hugo Boss Outlet
burberry outlet
burberry outlet
burberry online
Whitton Lodge Chesterfield Derbyshire UK
prada outlet online
michael kors outlet online
nike lebron shoes
major league baseball
Mizuno Running Shoes
yeezy boost 350
michael kors tote
pandora charms
Suspension Training TRX
Oakley Holbrook
suspension trainer trx
ray-ban sunglasses
michael kors outlet
Kevin Durant Shoes
ray ban online
wholesale
ray ban eyeglasses
michael kors outlet
oakley sunglasses
uggs outlet
2016 trx
Lebron 13
coach australia
sunglasses hut
michael kors canada
flash sunglasses
coach bags
michael kors outlet store
hermes uk
pandora jewelry
mk handbags
air jordan shoes
nike australia
coach factory
prada tote bag
nike free run
landinggear
michael kors outlet
pandora australia
Burberry online
cheap ray ban sunglasses
burberry outlet
shoes online
prada bags
Hugo Boss Store
nike shoes australia
ralph lauren uk
official prada site
pirate system
michael kors outlet bags
pandora bracelet
hermes purses
yeezy boost 350
yeezy shoes adidas
pandora jewelry
kate spade outlet
louboutin heels

jlgg10.27
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Debatemner
Nyeste emne
GA til Foxborough søges
Billetter
Rom 16 juli 2 billet...
Byttes
2 billetter til Hors...
Mest aktive emner
Ingen emner oprettet
Shoutbox
Vi lukker shoutboxen i en periode. Brug venligst vores forum i stedet.