January 20 2018 19:54:17
Navigation
Forside
Badlands.dk
Debatforum
Køb-Salg-Bytte
Kontakt siden
Artikler
Downloads
Links
Nyhedskategorier
Fotoalbum
Søg
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,021
Nyeste bruger: mikkelschultz
Statistik
Kom til koncert med E-Street Jam
Lige lidt reklame for et dansk coverband, der kunne have jeres interesse som opvarmning til den kommende tour:

"Kom og oplev en identisk og energisk Sprinsteen Koncert - E-Street Jam Feat. Farum Gospel spiller på PRESSEN, Politikens koncertsted på Rådhuspladsen, København - Tid : Fredag d. 17. februar - Se flyer for yderligere info"

Billetter til den kommende tour
Flere og flere koncerter på den næste tour melder sig, og billetsalget er lige om hjørnet. Billetter til koncerten i Milano er allerede sat til salg.
Flere har efterspurgt en liste over bekræftede koncerter samt oplysninger om billetsalget.

Backstreets.com har lavet en sådan liste og kan ses her: Koncertliste

Den vil løbende blive opdateret, når nye koncerter bliver bekræftet. Det er altså ikke den officielle hjemmeside, man skal holde øje med, da den er håbløst bagud, og ind til videre har den kun indskrevet et fåtal af de bekræftede koncerter.
Bruce Springsteen hovednavn på Roskilde Festival?
I dag kunne BT afsløre, at de via pålidelige kilder har fundet ud af, at hovednavnet på Roskilde Festival 2012 bliver vores egen Bruce Springsteen. Hvis dette er tilfældet, er det første gang Bruce Springsteen & The E Street Band spiller på en dansk festival, og dette er der selvfølgelig blandt fans delte meninger om. Kig i debatforumet og giv din mening til kende!

Som sagt er det endnu ikke bekræftet, hvorvidt rygtet taler sandt. Hvis man ønsker at deltage i koncerten, men ikke er festivaltypen, kan man nøjes med at købe en endagsbillet til den pågældende dag.
Datoen offentliggøres i løbet af de næste par dage. Det vides endnu ikke, om der er planlagt andre koncerter i Danmark.

Roskilde Festival forløber fra d. 5. juli til den 8. juli og billetter kan købes fra d. 1. december på www.billetlugen.dk
Spam-brugere
Som nogle af jer måske har bemærket, har Brucefan.dk været angrebet af en hel del brugere, hvis formål har været at sprede reklamer osv.
Jeg aner ikke, hvordan de får adgang, da jeg gang på gang blokerer deres adgang til siden, men nu er det efterhånden begyndt at gå så hurtigt med nye spam-brugere, at jeg ikke kan følge med.
Derfor har jeg valgt, at nye brugere skal godkendes, før de kan bruges. Dette er selvfølgelig møgirriterende for folk, der kommer her med gode intentioner, som derfor må vente lidt tid med at bruge deres brugere, men det er desværre lige p.t. det eneste, der virker.

Hvis jeg finder en anden løsning, vil jeg straks iværksætte den.
Jeg håber ikke, dette afskrækker nogen fra at tilmelde sig - jeg skal nok sørge for, at godkendelsen kommer forholdsvis hurtigt.
Brugertilmelding ordnet
Da jeg undrede mig over, at der ikke kom nye medlemmer i meget lang tid, prøvede jeg at oprette en bruger. Her fandt jeg så ud af, at der var noget galt med tilmeldingen, så folk aldrig fik deres bekræftelsesemail.
Dette skulle nu være ordnet.
Så kører vi igen...
For et par dage siden blev hjemmesiden hacket af nogle fanatiske muslimer og har derfor været nede de sidste par dage. Nu har jeg fået lagt det hele ind igen, så nu skulle den gerne køre problemfrit!
Brugertilmelding ordnet
I dag opdagede jeg, at det var umuligt at tilmelde sig som bruger efter installationen af det nye system.
Dette er ordnet nu, og jeg håber ikke, at alt for mange brugere har opgivet at tilmelde sig og gået tabt pga. problemet.
Mødes før koncerten...
Dette er forslået af Mio
Jeg er så heldig at have fået skaffet mig en billet til koncerten i Parken d. 29.06.08
.. Men har desværret misforstået en bekendts aftale om at vi skal mødes før koncert til et par enkelte pils eller andet samt under koncerten. Det er en skam, da jeg mener at man skal være samlet nogle stykker i en gruppe for at få en optimalt koncert .. For at andre ikke skal komme ud for samme situation, har jeg en forslag om medlemmerne kunne mødes før koncerten og måske være samlet under koncerten.. Med venlig hilsen Mio.
Danny Federici er afgået ved døden
Så skete det, vi frygtede mest - efter lang tids kamp mod hudkræften, er Bruce' keyboard-spiller afgået ved døden i en alder af 58. Dette skete i går - den 17. april.

Bruce udtaler på sit website:
"Danny and I worked together for 40 years - he was the most wonderfully fluid keyboard player and a pure natural musician. I loved him very much...we grew up together."

Federici og Springsteen har spillet sammen siden 1969, hvor de begge var medlemmer af bandet "Child".
Mange af os havde set frem til at se ham på scenen til koncerten i Parken til sommer, eftersom han spillede med på et par numre til koncerten i Indianapolis, men sådan skulle det desværre ikke være.

Du vil blive savnet, Danny.
Hvil i fred.
Federici on the road again!
Bruce' keyboardspiller, Danny Federici, måtte som bekendt udgå fra Magic-turnéen pga. en type hudkræft.
Til en koncert i Indianapolis torsdag aften, sagde Bruce efter sigende: "Vi har en overraskelse til jer", hvorefter E Street-veteranen kom på scenen og overtog orgelet og spillede med på et par numre. Han blev dog senere igen erstattet af vikaren Charles Giordano, men han fik dog lov til at spille til ekstranumrene.
Det er selvfølgelig en rigtig glædelig nyhed, at Danny igen har kræfter til at spille efter et langt sygdomsforløb.
Hvad er videre vil ske, må tiden vise.
Bruce vandt Grammyawards
Bruce vandt 3 ud af de 4 priser, han var nomineret til i årets Grammy-uddeling.

Best Rock Solo Vocal Performance: "Radio Nowhere".
Best Rock Instrumental Performance: "Once Upon a Time in the West".
Best Rock Song: "Radio Nowhere".

Tillykke med det, Bruce.
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Debatemner
Nyeste emne
GA til Foxborough søges
Billetter
Rom 16 juli 2 billet...
Byttes
2 billetter til Hors...
Mest aktive emner
Ingen emner oprettet
Shoutbox
Vi lukker shoutboxen i en periode. Brug venligst vores forum i stedet.