January 20 2018 19:59:35
Navigation
Forside
Badlands.dk
Debatforum
Køb-Salg-Bytte
Kontakt siden
Artikler
Downloads
Links
Nyhedskategorier
Fotoalbum
Søg
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 1,021
Nyeste bruger: mikkelschultz
Statistik
Vind den nye bog om Springsteen
Et stort år i Bruce Springsteen-verdenen er snart ovre. Bruce og bandet har været på en stor verdensturne, som bl.a. har været forbi Roskilde Festival her i Danmark. Allerede nu er der rygter om en koncert i Parken til foråret, hvilket vi kun kan håbe snart bliver bekræftet.

Hvad der også er kommet i 2012 er den nye biografi, "BRUCE", af Peter Ames Carlin, som udkom den 9. november i år.
Biografien adskiller sig fra tidligere biografier ved at Springsteen selv har været inde over. Bogen går tæt på manden og bygger bl.a. på interviews med familie og kollegaer. Bogen går tæt på hovedpersonen, og har man færdiglæst den, vil man føle, man kender manden en hel del bedre. Den er langt mere dybdegående end andre tidligere biografier. Ligeledes er den meget velskrevet, og man får fornemmelsen af, at der har ligget meget research bag. Der er fx mange sjove anekdoter om bl.a. MTV-begyndelsen med den, lad os sige akavede, musikvideo til Dancing In The Dark, hvor "Venner"-stjernen Courtney Cox fik sit store gennembrud som den af produceren velplacerede "fan" på forreste række. I den mere seriøse og følelsesladede afdeling er der interviews og historier omhandlende Clarence "Big Man" Clemons og hans død i 2011, som om noget har været et vendepunkt for Bruce, bandet og de mange fans verden rundt.
"BRUCE" er heldigvis oversat til dansk, og vi synes derfor, den fortjener lidt omtale her på hjemmesiden for danske fans. Af denne grund vil vi gerne præsentere en lille konkurrence om bogen.

Vi har fået et par fans herfra siden til at gennemlæse bogen, og vi er alle enige om, at den fortjener en plads i bogreolen hos enhver Springsteen-fan.

Jakob skriver bl.a.:
"Over knap 500 sider kommer Peter Ames Carlin tættere på Bruce end jeg har oplevet i nogen af de andre bøger, jeg har læst. Især de første par hundrede sider er en sjældent detaljeret indføring i skabelsen af rockmusikeren og kunstneren Bruce Springsteen. Fra de trange kår hos forældrene Douglas og Adele, da den lille familie flyttede ind hos Douglas’ forældre på Randolph Street i Freehold, kort efter unge Bruce var kommet til verden. Her blev han feteret i en grad, som han først mærkede igen da berømmelsen voksede ham over hovedet mange år efter. Her var ingen grænser og ingen rammer for den lille dreng, som kunne sidde oppe og se tegneserier i tv, så længe han gad. Ofte om natten som et vidnesbyrd om, hvilket liv der ventede ham længere nede ad vejen."
Læs hele Jakobs anmeldelse her

Christina er enig og skriver:
"Først må jeg sige, at det er super dejligt med en dansk oversættelse. Carlin har før skrevet biografier, og er eminent til det, så forventningerne var høje.
Bogen er dybdeborende og velformuleret. ”BRUCE” er bygget på samtaler med Bruce’s nærmeste, og selvfølgelig Bruce selv.
Vi følger Springsteen’s rødder, helt tilbage til, da de første Springsteens betrådte amerikansk grund, til nytidens familie.
Bogen indeholder ikke så meget sladder, og private ting, men mere hvorfor Bruce blev, som han blev, og skrev de sange, han skrev.
Den giver et godt billede af manden bag ikonet. Hans stadige kamp for at være ”normal”, selvom det er dømt til at mislykkedes. Rørende afsnit om bandets brud, og om hvordan de igen nærmer sig hinanden. Til at blive den velsmurte rock-maskine, vi ser og hører til liveshowene i dag.
"
Læs hele Christinas anmeldelse her

Knud Flensted konkluderer:
"Alt i alt er BRUCE den hidtil bedste og mest læseværdige Bruce-biografi, og jeg vil varmt anbefale den, ikke bare til alle Brucefans, men i høj grad også til alment musikinteresserede og måske især til alle, der ønsker bedre at forstå dybden og baggrunden for at Bruce Springsteen er blevet en af de allermest indflydelsesrige og meningsdannende personligheder i det amerikanske samfund. Det er i høj grad tankevækkende, hvor meget den nyvalgte amerikanske præsident Barack Obama (og hans spindoktorer) har turdet støtte sig op af Bruces popularitet og gennemslagskraft i brede dele af det amerikanske samfund. Det giver BRUCE en god forståelse for."
Læs hele Knuds anmeldelse her

Vi vil som sagt gerne sætte et par eksemplarer af bogen på højkant.
Alt du skal gøre er at svare rigtigt på et spørgsmål, hvilket ikke skulle være noget problem for os brugere herinde.

Klik her for at deltage i konkurrencen samt læse uddrag af bogen
Kommentarer
#1 | jafanshen d. 08. May 2017 04:48
We dedicated charts to each of these examples. On the rolex replica uk charts, we have marked in black the respective retail prices for each year, while in red we indicate how the price of each watch replica watches sale would have changed over the years had Rolex raised prices only to counter the effects of monetary inflation. Naturally, there are many other factors beyond inflation that can define a fine watch's retail price, such as costs related to base rolex replica sale materials, labor, research and development, marketing and brand positioning, as well as rolex replica long-term investments related to advancements in manufacturing processes. With that said, our primary goal now is not to find a detailed answer for each respective model's appreciation but rather to acquire a comprehensive understanding of how and rolex replica sale why luxury watch prices have changed so much in general.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Debatemner
Nyeste emne
GA til Foxborough søges
Billetter
Rom 16 juli 2 billet...
Byttes
2 billetter til Hors...
Mest aktive emner
Ingen emner oprettet
Shoutbox
Vi lukker shoutboxen i en periode. Brug venligst vores forum i stedet.